Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro pana Ráže...ano, vím o tom samozřejmě, vždyť také neříkám skoro nic jiného. Mimochodem, nejde o českou lékařskou homeopatickou společnost, ale o českou homeopatickou společnost, která je vyloučena z české lékařské společnosti JEP, atd, ale to je celkem jedno. Lékaři ve svých nestátních ZZ provádějí samozřejmě i další podivuhodné činnosti. Co mají už taky dělat, když svou alopatickou lékařskou praxí si dnes mnohdy nevydělají ani na slanou vodu. Veřejné přerozdělovny financí, alias VZP, apod.z nich někdy dělají socky. Takže vstupní homeopatická prohlídka á Kč 1 000.-, no neberte to, když je to skoro zadarmo. A EET ? K smíchu.

1 0
možnosti
Foto

Ajurvéda, ezoterika, holistická medicína, homeopatie, akupunktura, TČM.....jen výřez z metod, které jsou u nás zřejmě hojně využívány pro koučink. Pro zasvěcené a signifikantní uživatele možná zázrak, pro mnohé další nesolidnost, podvod. Mimochodem homeopatie a akupunktura jsou lékařskou komorou zakázány a přesto používány. TČM dnes provádí veřejně spousta koučů a dokonce celá fakultní nemocnice v HK, i když čínská léčba není lékařskou komorou uznána za legální. Její největší zastánce a propagátor očkování, pan Prymula, byl nedávno obviněn z rozsáhlého podvodu. Chvály je hodně a ještě více kritiky, viz bludný balvan, Sisyfos. Osobně neznám nikoho, kdo by se rád léčil sušenou netopýří srstí, či výtažkem z nosorožčího rohu. Ale kdo jsem já....

0 1
možnosti
JR

J56a23n 85R24á62ž

24. 11. 2016 16:30

Ke zlepšení Vaší informovanosti: Homeopatickou léčbu vykonává ve svém nestátním zdravotním zařízení cca 6.500 lékařů , členů LK (zdroj Česká lékařská homeopatická společnost). A to zcela legálně, i když podle stanoviska LK i MZ postrádá vědecký podklad a homeopatie není uznána jako ověřená léčebná metoda.

Akupunktura podle LK i MZ nepostrádá vědecký podklad a podle stanoviska MZ může akupunkturu jako léčebnou metodu používat ve své praxi samostatně působící lékař, který má teoreticky i prakticky ověřitelné znalosti, potřebné k jejímu vykonávání.

1 0
možnosti
Foto

Mám s těmi koučinky trochu zmatek. Je to opravdu myšleno vážně ? A co dělá taková kaučka vaginálního mapování ?

1 0
možnosti
Foto

To je ale taky úplně seriózní činnost, jen to zní děsně no, to chápu :-).

0 1
možnosti
Foto

2. 1/2 posledního odstavce je základní pravda v oblasti koučinku.

Ačkoliv... koučinku..... dnes je každá sekretářka také už jen asistentka.

1 0
možnosti
JR

J20a90n 44R22á89ž

24. 11. 2016 16:07

Někdo když si neví se životem rady vyhledá psychologa, jiný psychiatra a jiný kouče. Nic proti tomu! Osobně však preferuji lidi, kteří se na svět dívají svým pohledem a používají svůj selský rozum.

K poslední větě článku: Paní Nagyová, dnes Nečasová, měla asi velké dilema co dělat se životem, když musela opustit koučování politiků a lobbistů, a tak se dala na "kaučink".

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1830x
Jsem máma malé holčičky. Občas mám co říct a hodně často chci něco říct. Nemám problém být otevřená. Je to má forma terapie...víc sem nevmáčknu, takže:

Ing. Klara Bartova, MBA

www.facebook.com/Mandarinky
www.zenazenam.cz
www.facebook.com/Rok.Patrika

www.facebook.com/kouc.klarabartova

 

Seznam rubrik