Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Muzi hlavne nemaji radi zeny, ktere jsou prechytrale. A to si myslim plati i naopak.

0 0
možnosti
RK

V S/M to S ale nenamena nic se subinkou ;-)

0 0
možnosti
Foto

Vidite, pisu, ze nejsem zadny odbornik :-).

0 0
možnosti
Foto

:-) Takový úsměv a příjemný pocit jsem měl při čtení blogu. Jako bych z něj vnímal pohodu, přes všechny ostatní, byť nezmíněné, ale evidentně působící problémy.

Co vám popřát? Hlavně víc a víc pohody, problémy a stresy nenechte na sebe moc působit a v rámci možností carpe diem. :-)

1 0
možnosti
Foto

Dekuji za krasna slova, snad Vam usmev vydrzi i pro priste :-).

0 0
možnosti
JZ

Do ČSFD bych se moc nenavážel, neboť celkoé hodnocení uživatelů je obvykle celkem adekvátní danému filmu. Netvrdím, že názory se nemohou lišit, ale myslím, že se jen výjimečně stane, že dobře hodnocený film je kravina a ještě výjimečněji pravý opak. Naznačovat, že recenze píšou hlavně ti, co chtějí psát negativně, je asi taky poněkud nevěrohodný, protže pak by nebylo možné vysvětlit proč u dobrých filmů naprosto převažují dobré recenze. Ostatně, ten Anděl Páně tam má 84%, takže je považován za velmi dibrý film.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Kláro, kolegyně blogerská, hezký koníček! Pobaví všechny - myslím - apoliticky založené čtenáře. Přeji celému klanu fajnové vánoční dny, nehořlavý vánoční stromek a dostatek vitamínů i vaječného koňaku na stole!R^!!:-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji kolego, Vám taky krásné svátky!

0 0
možnosti
Foto

zatím čtu (od lidí, jejichž názor pokládám za relevantní) na druhého Anděla Páně jen samou chválu. A říká se, že českých režisérů by mohlo být o Trošku méně. ;-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS